CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 12, 2012

jom b2b

hai bride to be...tadi belek2 blog... jumpe pulak contest nie... dari AdriaCottage ... saja je nak try..kot la menang kan... kalau la...kalau..mklumlah nak prepare untuk sendiri punya wedding nie memang sakit sikit..penat apa suma.. tapi happy je rasa... lagi pulak kalau menang dan dapat free veil.. mau tak terloncat2.. eh over pulak....

okeilah..... nak join contest nie... mesti memenuhi syarat2 die iaitu....

Syarat-syarat penyertaan; 
  1. Hanya untuk bride Disember 2012 – Disember 2013 sahaja
  2. Sila like FB fan page http://www.facebook.com/AdriaCottage dan share dgn 2 org bakal  pengantin
  3. Sila follow blog kami http://adriacottage.blogspot.com dan tag 2 org bakal pengantin
  4. Post 1 picture veil idaman anda and describe it in 2 words. (No need essay)
  5. Dan akhir sekali tinggalkan link blog anda pada komen di bawah. 

Yang takde blog tak boleh join ke? Eh boleh la darlings. You may email me at fainie_riz@yahoo.com
Tarikh tutup contest ialah 26 Oct 2012 (Saje pilih date raya haji. Huhuhuu)
Hadiah-hadiahnya;
  1. Tempat pertama  – 1 exclusive veil  as per your request.
  2. Tempat kedua – 1 hadiah misteri dari kami (Wedding stuff jgk) 








"simple & charming"

saya nak tag kan pada cik sasa dan cik eira
 
semoga berjaya yaa... hehehe
 
 

2 comments:

Fainie said...

thanks dear (",)

cik erin said...

:) thankz jugak buat contest yang superb.. hehehe