CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, June 25, 2012

gossip


hye mrs gossip sekalian... sihat kah anda? hehe 
apa yang aku nak tulis ni pasal gosip.. gossip ape?
kenapa perempuan selalu bergossip??
sebab itu hakikat..
tanpa gossip tak ceria hidup i ni mak jemah oii...

ok sekarang ni i bukan nak cerita pasal i gossip pasal orang tp ni pasainya orang dok gossip pasal i... heip heipp.. silakan.. haram pon i xkesah ok...

sebenarnya bila kita tao orang gossip pasal kita ni tak payah lah nak mudah melenting.. sebab itu semuanya duniawi sayang... orang mengata kita, kia mengata orang.. sama je kan.. mudah simple..
tapi sekiranya orang yang mengata anda tu melenting bila anda mengata die.. dipersilakan buang dia dari hidup ya.. maknanya dia tak mencerminkan diri... hahak..

opss.. jahat ke? bagi aku tak jahat la... biasalah tu.. bila kita tak puas ati ngan orang, even kawan sendiri... so automatik mulut kita akan potpet.. paling best, kita cari kawan untuk meluahkan... tetibe dapat kawan yang sangat la baek macam saya... hahaha pegi kepoh2 kat orang laen pasal yang kite kutuk orang tu.. aduhh rase macam nak hancur dunia kan.. hahahah biasa biasa semuanya tu biasa dah...

so kesimpulannya, relex je... arini ni orang bengang ngan kita, kita kena kutuk.. sok lusa, dia baik balik ngan kita... janji okei.. kan...
macam rakan aku ni... kutuk aku tak inggt punya... hahah sampai kadang2 aku on9, mkn ape.. suma jadi masalh untuk die.. tapi berkat kesabaran aku.. see, suma orang pulaukan die.. hahaha aku je layan die skrg.. tp oke dah skrg.. suma dh oke.. mybe kwn aku tu dh insaf agaknyer.. hihihi

sorry he babe kalau aku ada kutuk korang senyap2.. hahaha aku sengaja tu... bye bye

2 comments:

sasa isa said...

hahhaha.topic gosip la best rin nk cte.baru org nk dgr.dpt kwn mcm tu sgt hampeh..xhowt!

AisHitEru said...

shahahahah sha ni... ngek taw...