CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, April 17, 2011

menguji kesabaranku

APE YEE PERASAAN KETIKA KITA TIDUR DALAM KEADAAN YANG SANGAT LETIH.. ADA GANGGUAN?? HANGIN X?? RASE MACAM NAK MENGAMOK X? aduhaiii

cerita nie jadi semalam sabtu 16 april kat luar rumah aku ( tepi je bilik aku) ..
dah lah aku kurang rehat.. kurang tidur sebab sebok dok study MUET tuh.. balik- balik exam tuh konon2 nak tidur puas2 lah kan... tengah syok2 tido nie.. aku boleh tersedar yang ala2 terkejot dengor ade suare menjerit sekuat2 hati.. rase macam tepi je telinge aku... waktu tu tersentap jantung aku.. mcm DUPdapDUPdap dada aku laju je.. aku sabar lagi... lame sikit aku tertido balik, yelah penat giler kot!! x smpai 5 minit pon sekali lagi bunyi tu datang.. yang nie betol2aku x dapat nak sabar lagi... dengan mood yang macam nak maki nie.. aku pon buke lah tingkap bilik cikit..LAHHHHHH budak2 main pondok2 kat luar rumah aku tepi jek bilik aku nie... huh semangat... woi budak oi, xde rumah ke nak main pondok oi.. dalam hati je aku cakap... sebab aku pk itu budak.. so, aku tegur baik2..
**adikk boleh senyap sikit x? bising lah, akk nak tidur nie.. tolong heh**
budak2 tu takot kot sebab aku kan satu rumah ngan cikgu dorang.. so, mungkin dorg iggt aku nie cikgu kot..hahha ok ade lah dalam 10 minit sunyi sepi rumah tu.. aku pon ape lagi TIDOO smula lah.. peluang beb!!!

tengah2 syok tido tuh.ade lah member dorang jerit lagi, tp kawan dieorg dah sound..aku curi2 dgr (*diam lah, nanti kakak tu marah*) hehehe cool beb aku...
disebabkan bengang + ngantuk aku pon amek keputusan keluar rumah konon2 cari ketenangan kat bandar... bersiap2 dan bile aku kuar jek kat pintu... 
OMG!!!!! pondok ape yang kau maen nie adik2 oiiii... adoii
dengan segale keberanian + kemarahan yang membara + kegeraman yang ade aku pon bersuare..
**buat ape nie? kemas kemas... buang sampah2 tuh.. bangum bangun.. kemassss**
aku tggu sampai dorang siap kemas.. heheheh 

TENGOKKK.. mcm ape dah luar rumah aku... 





1 comment:

farahkhairi said...

nice blog erin..hehe sabo jelah..budak2 kan..