CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, June 22, 2012

MR ex bf sms n call



yee aku tahu yang jodoh aku bukan ngan kau.. then kenapa nak cari aku... aku tak perlukan maaf dari kau... aku tak tahu sampai bila kemaafan tu dapat aku berikan kat kau ..
aku sengaja tak pick up kau call, sebab aku keluar dengan lovly hubby en shukri... dan aku rasa takda apa yang perlu kita bincangkan.. kau buat haluan kau.. dan aku buat haluan aku...
mudah kan...
bergembiralah dengan pilihan hati kau... dimana kau kata yang kau tak sanggup nak kecewakan dia kan, dengan mudah kau kecewakan aku..5 tahun pekenalan kita tu, musnah mcm tu ja sbb kau dengar ckp  bitch tu.... tapi Allah maha kuasa..aku jumpa better dari kau... dan insyaAllah ini yang terbaik untuk aku... i love you so much Shukri... u're the only one. tq syg, bcoz u hold da most loveliest part in my life.. 
so, after ni... tolong la... jangan call aku.. jangan sms aku... kita tidak boleh jadi bestfrnd mahupon kawan biasa... aku tak boleh... aku tak nak kau... dan aku hanya nak shukri... sorry... 

2 comments:

sasa isa said...

hye rin,just forget it about past and move on without turning back with shadow of him "lelaki taik" ops! hehe. u now get better and better with shukri.kan2....must appreciate what in front of us b'cos we xtahu whether kita akan dpt x lepas ni.
congarts rin sbb try harder to move on :) yeaaa!

AisHitEru said...

hai sha.. hahahha mestilah... atas nasihat sha jugak... iggt senang ke nak bangun dari jatuh ni... senang2 jek cari nak maap bagai... ambil mase kot... mungkin pas ade anak cucu kot..hahah jahat...