CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 1, 2011

kesayanganku dan kebahagiaanku

hello.. heheh hai.. harini tak tau kenapa aku rasa happy betul.. padahal malam tadi kemain lagi melalak.. kenapa melalak? hahah ade lah.. jiwa kacau...tapi harini pelik uh.. kenapa ntah heppy semacam..
mybe sebab sokongan sasa malam tadi kot.. rasa tersangat lega bila dah lepas kat kawan aku sorang tu...
  
to enB .tahniah...you can start your life with your new girlfriend and I hope you will not disturb my life again..
============================================================

bulan ni adalah bulan paling betuah taw..aku dapat apa yang dah lama aku nak.. hahaha walau pon mcam takde lah best sangat pon.. tapi ok lah bagi aku... sebab aku bersyukur dengan apa yang aku ada.. hahaha poyo kan..

petama sekali aku dapat kereta..akhirnya aku dapat jugak pakai kereta sendiri selepas beberapa tahun aku pakai kereta kancil yang ayah aku bagi tu..tapi aku sayang lagi kereta kancil tu sebabnya dah lama sangat pakai dan terlalu banayak kenangan pahit manis dengan kereta tu..
nie dia kereta petama aku.. cewah macam ada kedue ngan ketiga pulak kan..
( JNC 4905 )


ok kucup lah setakat myvi pon dah buat aku hepy taw taw.... hehehe

yang ke2 aku dapat nie... blackberry curve sahaja... tapi best!! sebab yang lain tak mampu lah.. hehehe 


ok.. kepoh kan... suka hati lah.. tapi best sangat sebab ari2 boleh bbm mySA ..miang... dan bb curve ni jugak lah yang kadang2 merosakkan mood aku..kahkah...

habis daa.. tapi kalau lah ada orang nak belikan ini satu untuk aku kan best...hahahah benda ni takda lah mahal sangat tapi sebab aku ni jenis tak berapa minat nak pakai jam.. so, pikir 10 kali nak beli.. hahhaha


1 comment:

CIK CIKIN said...

Ada yg lebih baik utk ko rien.
Don't worry, be happy.
life must go on dear ;)